VERTREK

Gezamenlijke start voor de 90 km en de 115 km. De deelnemers kiest onderweg zijn afstand (KM 28).

TOP BOX : armbanden worden de zaterdag en de zondag van de wedstrijd afgeleverd, alleen bij voorlegging van de licentie.

Onze drie marathon-raids zijn OPEN wedstrijden (zowel voor bikers mét licentie alsbikers zonder licentie) en ze zijn erkend door de FCWB (Fédération de CyclismeWallonie).

Om conform te zijn met de nieuwe reglementering van de FCWB die de “langeafstands-raids” beheert, zijn we eraan gebonden om een nieuwe startprocedure terespecteren.

Voortaan dus :
- de eerste golf zal ALLEEN voorbehouden worden aan deelnemers die in het bezitzijn van een competitie-licentie, afgeleverd door een federatie die erkend is door deUCI
- de tweede golf (vertrek na de eerste golf) en de volgende golven zullenvoorbehouden worden aan deelnemers zonder licentie.

Toekenning van de rugnummers :
1ste criterium : eerst de licentiehouders, vervolgens de niet-licentiehouders
2de criterium : chronologische volgorde van de inschrijvings-betaling

Hoewel het vertrek in opeenvolgende golven gebeurt, wordt in elk van onzewedstrijden het klassement opgemaakt in functie van de reële tijd die door elkedeelnemer gerealiseerd wordt (= de tijd tussen de passage over de controletapijtenaan vertrek en aankomst).

 

 


Previous page: INSCHRIJVINGEN & PRIJS
Volgende pagina: UURSCHEMA & PROGRAMMA