CLUB


Beste mountainbike-vrienden,

De Raid des Hautes Fagnes is niet de geschiedenis van één man alleen. We zijn een team van bikers, gepassioneerd door het mountainbiken. In het kader van deze wedstrijd willen wij jullie bovendien ook de wondermooie streek van Malmédy laten ontdekken.

In de loop der jaren is de Raid des Hautes des Fagnes blijven groeien en viert dit jaar zijn 20de verjaardag. Een speciale editie met een parkoers dat de mooiste passages van de laatste  jaren verzamelt om jullie het beste aan te bieden van ons mythisch  parkoers in het hart van het grootste Belgische natuurreservaat.

De wedstrijd die we jullie aanbieden is alleen mogelijk dank zij de hulp en tomeloze inzet vaneen honderdtal vrijwilligers.

Bij deze 20de uitgave zal de Raid des Hautes Fagnes (RDHF) zijn reputatie van “UltimateBike Race” weer helemaal waar maken, een grote Europese marathon waardig. Het positieve hoogteverschil van de 115 km bedraagt meer dan 3000 meters.

Onze Raid is uitgegroeid tot één van de moeilijkste MTB-competities van België en Europa.Onze wedstrijd is overigens al vele jaren opgenomen bij de bekendeEuropese marathons.

Afspraak op 24 juni 2018. Zorg ervoor dat je goed getraind aan de start komt !

Pierre Heindrichs
Voorzitter Decorama Mountain Bike Team

 


Previous page: PARTNERS
Volgende pagina: LINKS